woensdag 8 april 2009

To be complete...

Eenzijdigheid is een kenmerk van een goede atleet. Immers hij of zij specialiseert zich in hoge mate. Toch is er iets te zeggen voor training waarbij je lichaam iets anders wordt belast dan wat je normaal doet. Voor mij was gister zo'n dag; een boxing-conditioning workshop. We moeten immers de PT-skills hooghouden. Vandaag pluk ik daar de vruchten van. Het zwemmen viel me zwaar omdat vooral de spieren in de rug (Latissimus Dorsi, M.Trapezius en de M. Deltoidius Posterior)zich goed laten voelen.
Toch nog zo'n 1.45 in het water gelegen. Al zat daar ook wat gebabbel bij en een paasestaffette (was ik erg blij mee). Dus laten we het op 1.30 houden.
Voor Emile is elke woensdag zo'n dag. Op die dag trainen we samen (of ik vertel hem wat te doen) en laat ik hem veel balans en coördinatie oefeningen doen. Om hem zo sterk mogelijk te maken, op manieren die wellicht niet heel gewoon zijn in Strongman Land. Maar sterk is hij!

4 filmpjes van oefeningen die we vanmiddag hebben gedaan. Good 4 me, Good for him, al staat hij er alleen op. Iemand moet de camera immers vasthouden. En toch allebei op de uitersten van het spectrum. De één extreme duur, de andere extreme kracht.










G'night.

Geen opmerkingen:


Watch and Learn