woensdag 8 oktober 2008

Another day...

Hallo Allemaal,

Halleluja! Internettoegang zonder dat het geld kost! Dat betekent dat ik mijn best zal doen om er een regelmatig (ja,ja 2x per jaar is ook regelmatig) iets van te maken.

Vandaag was weer een lange, lange dag.
Begonnen met 2 uur college van een dame uit Noorwegen die werkelijk waar niets nieuws vertelde en soms ook nog met verouderde data kwam. Beetje jammer.
Daarna 2 uur de effecten van training op botten. Interessant. In het bijzonder omdat de Professor daar redelijk wat vanaf wist. Hij komt van de universiteit van Wenen, en hij is jarenlang de trainer\onderzoeker geweest die zich bezighield met het trainen van astronauten\kosmonauten die bijvoorbeeld naar het ruimtestation Mir gingen. In space is de achteruitgang van spieren, botten andere onderdelen van het bewegingsapparaat een gegeven, vanwege de gewichtsloosheid.
Ten slotte de academische dag afgesloten met 2 uur college van Luigi di Luigi. Een werkelijk waar fantstische man. Deze endicroloog vertelde met veel enthousiasme, kennis en typische italiaanse humor over zijn vakgebied en dan specifiek de invloed van hormonen op gezondheid in relatie tot bewegen.

Daarna de sportschool en zowaar een half uurtje op de spinningfiets gezeten, naast de in de afgelopen weken standaard geworden lichaamsoefeningen.

Al met al een goede dag. Nu terug naar mijn kamer, eten en dan hoeven er nog maar een artikel of 10 doorgeploegd te worden voor de college's van morgen.

Misschien tot morgen,

Ciao,

jacob

Geen opmerkingen:


Watch and Learn